Tipkranten

No video selected.

De Tipkrant is een krant van Positief Opvoeden voor alle ouders boordevol leuke en nuttige tips over opvoeden. Ouders en pedagogen komen aan het woord en vertellen over situaties die voor elke ouder herkenbaar zijn.

De Tipkrant laat zien hoe ouders hun opvoedvaardigheden en zelfvertrouwen vergroten. Wanneer je na het lezen van de krant meer informatie of hulp zou willen bij jouw situatie, vind je de juiste adressen achterop de krant. Lees hem!

De volgende Tipkranten zijn verschenen in Noord Holland:

img-tipkrant-lin editie 7      

Opvoeden & vriendschap - editie 7 oktober 2013

Uit onderzoek blijkt dat vriendschap kunnen sluiten een van de belangrijkste voorwaarden is voor de sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen. In deze Tipkrant lees je over online vriendschappen, hoe vriendschap zich ontwikkelt en tips over hoe je bijvoorbeeld je kind kunt helpen als hij het lastig vindt om vriendjes te maken. Want als je al kind vaardigheden hebt om vrienden te maken en te houden, heb je hier de rest van je leven plezier van!
>Download

     
img-tipkrant-daan -editie 6  

Eten & opvoeding editie 6 - april 2013

In deze Tipkrant staat het thema ‘Eten en opvoeding’ centraal. Rondom eten kan gemakkelijk strijd ontstaan. Niet alleen over hoeveel en wat, maar ook hoe er wordt gegeten. Lees hoe jij je kind kunt stimuleren om groente te eten, tips hoe je ervoor zorgt dat je tiener gezond snackt en lees hoe andere ouders het gezellig maken aan tafel.
> Download